Cum comand


Pentru a plasa o comanda la Mobilego nu trebuie decat sa urmezi cativa pasi simpli de la alegerea produselor si pana la confirmarea informatiilor comenzii, iar apoi expedierea ei catre echipa noastra.

Alegi Produsul

Foloseste meniul din partea de sus a site-ului sau functia de cautare pentru a ajunge la produsele dorite. Poti naviga cu usurinta atat prin lista categoriilor de produse cat si prin cea a producatorilor.

Adaugi Produsul in Cos

Odata ales produsul dorit, nu trebuie decat sa folositi butonul "Adauga in cos". In acest moment produsul este directionat catre cosul tau de cumparaturi iar tu poti naviga in continuare pe site pentru a vizualiza si alte produse.

Din cosul tau de cumparaturi, ai posibilitatea de a reveni la lista produselor, de a actualiza sau modifica cantitatea produselor, de a renunta la unul dintre produse pentru a adauga altul in cos sau de a salva produsele pentru a reveni intr-un alt moment la finalizarea comenzii.

Dupa ce toate produsele dorite se afla in cos, te rugam sa apesi butonul "Confirma comanda".

In momentul in care doresti sa finalizezi comanda va trebui sa te autentifici cu datele tale personale.

Completezi Datele Tale - Daca esti deja logat in contul tau unele campuri se completeaza automat. Poti vizualiza datele tale pentru aceasta comanda. Te rugam sa verifici corectitudinea tuturor datelor introduse in acest formular pentru a evita posibilele inconveniente.

Confirma Comanda - Felicitari! Ai ajuns in stadiul in care trebuie sa verifici si sa confirmi corectitudinea informatiilor comenzii tale. Acest pas este doar o masura de siguranta.

Acum apasa butonul "Confirma comanda" si comanda ta va ajunge in baza noastra de date pentru a fi procesata.

In scurt timp vei fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili impreuna cu acesta toate detaliile legate de comanda ta.

Important - Dorim sa te asiguram ca pachetul pe care Mobilego ti-l trimite in cel mai scurt timp posibil, contine pe langa produsele comandate si eventualele accesorii care vin in cutia standard a produsului, atat factura produselor cat si certificatele de garantie pentru acestea.

In cazul in care s-a optat pentru plata ramburs (la livrare), curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act ce tine loc de chitanta fiscala.

Pentru informatii suplimentare legate de comanda ta, suna la oricare dintre numerele de telefon de mai jos, scrie-ne un e-mail la adresa info@mobilego.ro sau acceseaza pagina Contact si completeaza formularul online.