Despre noi

Lucram pe piata inca din anul 2000. De la inceput, obiectivul nostru principal este sa oferim servicii computerizate cuprinzatoare si de inalta calitate pentru satisfacerea clientului.
In timpul operatiunii, compania noastra a devenit partener al mai multor companii de top. Printre ei sunt, cum ar fi Hewlett Packard, Eset, Asus, Epson, Lenovo, Dell, Canon, Asus, Acer si multe altele. Datorita acestor parteneriate, clientii nostri pot cumpara preturi mai bune si pot obtine modele de la producatorii exclusivi.

Efectele noastre pe termen lung pe piata stabila si echipa de profesionisti cu experienta asigura faptul ca pentru bani veti obtine o valoare reala, care este nu numai preturile accesibile, dar mai sus garantia serviciului de prima clasa si o abordare profesionala.

Odata cu dezvoltarea treptata a serviciilor noastre online, care au necesitat permanent piata, am adaptat serviciile noastre. Oferim o prezentare generala a disponibilitatii bunurilor si a livrarii exprese. In 2014, am imbunatatit serviciile noastre de comert electronic pentru a ne consolida pozitia pe piata. Si ne imbunatatim in mod constant prin imbunatatirea calitatii serviciilor si bunurilor noastre.

Echipa noastra are multi ani de experienta in domeniul IT, as dori sa va sfatuim atunci cand cumparati un produs potrivit.