Termeni si conditii

Magazinul online Mobilego, care comercializeaza bunuri prin intermediul magazinului online la adresa: www.mobilego.ro, este gestionat de MIDINET IT s.r.o. (Shopsupport), in calitate de vanzator, cu sediul social in: Str. Nicolae Balcescu, nr. 104, 315500 Nădlac jud. Arad, Slovakia inregistrat la Registrul Comercial al Tribunalul Municipal din Bratislava, sectiunea sro, inserarea 116296, numar de identificare 47430346

Bine ati venit pe site-ul nostru. In cazul in care continuati sa navigati si sa utilizati acest site web, sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii de utilizare, care impreuna cu politica noastra de confidentialitate stabileste relatia dumneavoastra cu Mobilego pe site-ul acesta.

Vedere de ansamblu

Acest site web este operat de Mobilego. Mobilego ofera acest site, inclusiv toate informatiile, instrumentele si serviciile disponibile pe acest site pentru dumneavoastra, utilizatorii, fiind conditionate de acceptarea tuturor termenilor, conditiilor, politicilor si avizelor mentionate aici. Prin vizitarea site-ului nostru si/sau cumpararea unui produs de la noi, va implicati in „Serviciul” nostru si sunteti de acord sa respectati urmatorii termeni si conditii („Termenii serviciului”, „Termeni”), inclusiv termenii suplimentari, conditiile si politicile la care se face referire aici si/sau prin hyperlinkurile disponibile. Acesti Termeni si conditii se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv, fara limitare a utilizatorilor, care sunt browser-e, furnizori, clienti, comerciantii si/sau colaboratori de continut. Va rugam sa cititi Termenii serviciului cu atentie, inainte de a accesa sau folosi site-ul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a site-ului, sunteti de acord sa respectati Termenii serviciului. Daca nu sunteti de acord cu toti termenii si conditiile prezentului contract, atunci nu puteti accesa site-ul sau nu puteti utiliza niciun serviciu. In cazul in care acesti Termeni ai serviciului sunt considerati o oferta, acceptarea este limitata in mod expres la Termenii serviciului. Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adaugate la magazinul curent trebuie sa fie, de asemenea, supuse Termenilor serviciului. Puteti revedea cea mai recenta versiune a Termenilor serviciului, in orice moment, pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau inlocui orice parte a acestor Termeni ai serviciului prin postarea actualizarilor si/sau modificarea site-ului. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati aceasta pagina periodic pentru schimbari. Utilizarea continua sau accesul la site dupa afisarea oricaror modificari constituie acceptarea modificarilor.

Termenii magazinului online

Acceptand Termenii serviciului, declarati ca aveti cel putin varsta majoratului in statul sau provincia de resedinta sau ca aveti varsta majoratului in statul sau provincia de resedinta si ne dati acordul pentru a permite oricareia dintre persoanele minore aflate in intretinerea dumneavoastra sa utilizeze acest site. Nu aveti dreptul sa utilizati produsele noastre in scopuri ilegale sau neautorizate si nici nu puteti incalca, in utilizarea Serviciului, legile din jurisdictia dumneavoastra (inclusiv, dar fara a se limita la legile privind drepturile de autor). Nu trebuie sa transmiteti viermi sau virusi sau orice cod de natura distructiva. O incalcare sau o violare a oricaruia dintre termeni va avea ca rezultat terminarea imediata a serviciilor dumneavoastra.

Conditii generale

Ne rezervam dreptul de a refuza Utilizatorii interzisi serviciul pentru cineva din orice motiv in orice moment. Intelegeti ca continutul (neincluzand informatiile cartii de credit) poate fi transferat necriptat si implica (a) transmisii prin diferite retele si (b) modificari pentru a se conforma si adapta la cerintele tehnice de conectare la retele sau dispozitive. Informatiile cartii de credit sunt intotdeauna criptate in timpul transferului de-a lungul retelelor. Sunteti de acord sa nu reproduceti, sa nu copiati, sa nu vindeti, sa nu revindeti sau sa exploatati orice parte a Serviciului, utilizarea Serviciului sau accesul la Serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fara permisiunea noastra expresa scrisa. Titlurile folosite in prezentul acord sunt incluse numai pentru comoditate si nu se vor limita sau nu vor afecta in vreun fel acesti termeni.

Acuratetea, completitudinea si oportunitatea informatiilor

Nu suntem responsabili daca informatiile postate pe site nu sunt corecte, complete sau curente. Materialul de pe site este oferit doar ca informatie generala si nu trebuie sa va bazati pe el sau sa-l folositi ca singura baza pentru luarea de decizii, fara consultarea unor surse primare, mai precise, mai complete sau resurse care necesita mai mult timp. Increderea acordata materialului de pe acest site se face pe propriul risc. Site-ul poate contine anumite informatii mai vechi. Informatiile mai vechi, in mod necesar, nu sunt actuale si va sunt oferite doar ca referinte. Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site in orice moment, dar nu avem obligatia de a actualiza informatiile de pe site-ul nostru. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra sa urmariti modificarile efectuate pe site.

Modificarile serviciului si ale preturilor

Preturile produselor noastre pot fi modificate fara o notificare prealabila. Ne rezervam dreptul, in orice moment, de a modifica sau a intrerupe Serviciul (sau orice parte sau continutul acestuia) fara o notificare in prealabil. Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra sau fata de o parte terta pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

Produsele

Anumite produse pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse pot fi in cantitati limitate si sunt supuse returnarii sau schimbului numai in conformitate cu Politica de returnare. Am facut toate eforturile necesare pentru a afisa cat mai exact posibil culorile si imaginile produselor care apar in magazin. Nu putem garanta ca monitorul calculatorului va afisa culorile exacte ale produselor. Ne rezervam dreptul, dar nu suntem obligati, sa limitam vanzarile produselor sau serviciilor noastre catre o persoana, regiune geografica sau jurisdictie. Ne putem exercita acest drept de la caz la caz. Ne rezervam dreptul de a limita cantitatile oricarui produs sau serviciu pe care il oferim. Toate descrierile produselor sau preturile produselor se pot schimba in orice moment fara preaviz, la discretia noastra. Ne rezervam dreptul de a retrage de la vanzare orice produs oricand. Orice oferta pentru un produs sau serviciu facuta pe acest site este nula in cazul in care interzisa. Nu garantam ca calitatea produselor, serviciilor, informatiilor sau a altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra va va satisface asteptarile sau ca unele erori ale Serviciului vor fi corectate.

Acuratetea informatiilor de facturare si de cont

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda pe care o plasati pe site-ul nostru. Putem, dupa propria discretie, limita sau anula cantitatile achizitionate per persoana, per gospodarie sau per comanda. Aceste restrictii pot include comenzile plasate cu acelasi cont de client, aceeasi carte de credit si/sau comenzile care utilizeaza aceeasi adresa de facturare si/sau de expediere. In cazul in care realizam o modificare sau anulam o comanda, vom incerca sa va instiintam contactandu-va prin e-mail si/sau adresa de facturare/numar de telefon furnizat in momentul in care comanda a fost plasata. Ne rezervam dreptul de a limita sau de a interzice comenzile care, in opinia noastra exclusiva, par a fi introduse de catre dealeri, intermediari sau distribuitori. Sunteti de acord sa furnizati informatii curente, complete si exacte si informatii despre cont pentru toate achizitiile efectuate in magazinul nostru online. Sunteti de acord sa actualizati prompt contul dumneavoastra, precum si alte informatii, inclusiv adresa de e-mail, numarul cartii de credit si data de expirare, astfel incat sa putem finaliza tranzactiile dumneavoastra si sa va contactam daca este necesar. Pentru mai multe detalii, va rugam sa cititi Politica de returnare.

Instrumentele optionale

Va putem oferi acces la instrumentele unor parti terte, pe care nici nu le monitorizam si nici nu avem control asupra datelor inserate. Recunoasteti si sunteti de acord ca noi oferim acces la astfel de instrumente „asa cum sunt” si „asa cum sunt disponibile”, fara garantii, reprezentari sau conditii de orice fel si fara nicio aprobare. Nu vom avea nicio raspundere care rezulta din sau cu privire la utilizarea de instrumente optionale ale unei parti terte. Orice utilizare de catre dumneavoastra a instrumentelor optionale oferite prin intermediul site-ului este in intregime pe propriul risc si la discretia dumneavoastra si ar trebui sa va asigurati ca sunteti familiarizati si sunteti de acord cu termenii in care instrumentele sunt furnizate de catre furnizorul(ii) tert(i) partener(i). De asemenea, putem, pe viitor, oferi noi servicii si/sau caracteristici prin intermediul site-ului (inclusiv lansarea de noi instrumente si resurse). Astfel de caracteristici si/sau servicii noi vor fi, de asemenea, obiectul acestor Termeni ai serviciului.

Linkurile de la partile terte

Anumite continuturi, produse si servicii disponibile prin intermediul Serviciului nostru pot include materiale de la parti terte. Linkurile de la partile terte de pe acest site va pot directiona catre site-uri terte, care nu sunt afiliate cu noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea continutului sau acuratetii si nu garantam si nu vom avea nicio responsabilitate pentru materiale sau site-uri ale unor parti terte sau pentru alte materiale, produse sau servicii ale unor parti terte. Nu suntem raspunzatori pentru niciun prejudiciu sau daune legate de achizitionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, continut sau orice alte tranzactii efectuate in legatura cu site-urile unor parti terte. Va rugam sa cititi cu atentie politicile si practicile partii terte si asigurati-va ca le intelegeti, inainte de a va angaja intr-o tranzactie. Plangerile, reclamatiile, preocuparile sau intrebarile referitoare la produsele partii terte ar trebui sa fie indreptate catre respectivele parti terte.

Comentariile utilizatorilor, feedbackurile si alte documente

In cazul in care, la solicitarea noastra, trimiteti anumite comentarii specifice (de exemplu inregistrari pentru concurs) sau fara o solicitare din partea noastra trimiteti idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin posta sau in alt mod (mai bine spus, „comentarii”), sunteti de acord ca putem, in orice moment, fara restrictie, edita, copia, publica, distribui, traduce si utiliza in alt mod, in orice mediu un comentariu pe care ni l-ati trimis. Nu avem si nu ar trebui sa avem obligatia
(1) sa tinem comentariile secrete;
(2) sa platim despagubiri pentru comentarii; sau
(3) sa raspundem la comentarii.
Putem, dar nu suntem obligati, sa monitorizam, sa editam sau sa eliminam continutul pe care il consideram, la discretia noastra, ca este ilegal, ofensator, amenintator, calomnios, defaimator, pornografic, obscen sau care altfel comporta obiectii sau incalca proprietatea intelectuala a unei parti sau a acestor Termeni ai serviciului. Sunteti de acord ca comentariile dumneavoastra nu vor incalca niciun drept al unei parti terte, inclusiv drepturile de autor, marcile comerciale, de confidentialitate, de personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Mai departe, sunteti de acord ca comentariile dumneavoastra nu vor contine materiale calomnioase sau ilegale, abuzive sau obscene sau un virus de calculator sau alte tipuri de malware, care ar putea afecta in vreun fel functionarea Serviciului sau a unui alt site partener. Nu aveti dreptul sa utilizati o adresa de e-mail falsa, sa pretindeti ca sunteti altcineva decat sunteti cu adevarat, pentru ca astfel sa ne induceti in eroare pe noi sau partile terte cu privire la originea comentariilor. Sunteti singurul responsabil cu comentariile pe care le faceti si cu acuratetea acestora. Nu avem nicio responsabilitate si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru comentariile postate de dumneavoastra sau o parte terta.

Informatiile personale

Introducerea de catre dumneavoastra a informatiilor cu caracter personal prin intermediul magazinului este guvernata de Politica noastra de confidentialitate. Pentru a vizualiza Politica de confidentialitate.

Greselile, neconcordantele si omisiunile

Ocazional, pot exista informatii pe site-ul nostru sau in Serviciu, care contin erori tipografice, inexactitati sau omisiuni, care se pot referi la descrieri de produse, preturi, promotii, oferte, taxele de transport al produsului, durata de livrare si disponibilitatea. Ne rezervam dreptul de a corecta erorile, inadvertentele sau omisiunile, precum si de a modifica sau actualiza informatiile sau a anula comenzile in cazul in care o informatie din Serviciu sau de pe un site partener este incorecta, in orice moment, fara o notificare prealabila (inclusiv dupa ce ati plasat comanda). Nu avem nicio obligatie de a actualiza, modifica sau clarifica informatiile din cadrul Serviciului sau de pe orice site partener, inclusiv si fara a se limita la informatii legate de pret, cu exceptia cazurilor prevazute de lege. Nicio actualizare specificata sau modificare a datei aplicate in cadrul Serviciului sau pe orice site partener nu ar trebui sa fie luata pentru a indica faptul ca toate informatiile din cadrul Serviciului sau pe orice site partener au fost modificate sau actualizate.

Utilizatorii interzisi

Pe langa alte interdictii stabilite in Termenii serviciului, vi se interzice utilizarea site-ului sau a continutului acestuia:
(a) in scopuri ilicite;
(b) sa solicitati altor persoane sa efectueze sau sa participe la acte ilegale;
(c) sa incalcati reglementarile internationale, federale, provinciale sau de stat, reguli, legi, ordonante locale;
(d) sa incalcati drepturile noastre de proprietate intelectuala sau drepturile de proprietate intelectuala ale altora;
(e) sa hartuiti, abuzati, insultati, vatamati, defaimati, calomniati, discreditati, intimidati sau sa discriminati in functie de sex, orientare sexuala, religie, etnie, rasa, varsta, origine nationala sau handicap;
(f) sa prezentati informatii false sau care induc in eroare;
(g) sa incarcati sau sa transmiteti virusi sau orice alt tip de cod daunator, care va fi sau poate fi utilizat in orice mod care va afecta functionalitatea sau operarea Serviciului sau unui site partener, a altor site-uri sau a internetului;
(h) sa adunati sau sa urmariti informatiile personale ale celorlalti;
(i) sa folositi spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl sau scrape;
(j) pentru orice scop obscen sau imoral; sau
(k) sa interfereze cu sau sa ocoleasca elementele de securitate a Serviciului sau a unui site partener, a altor site-uri sau internetului. Ne rezervam dreptul de a inceta utilizarea Serviciului sau a unui site partener pentru incalcarea oricareia dintre utilizarile interzise.

Neacordarea garantiilor; Raspunderea limitata

Nu garantam, reprezentam sau asiguram ca utilizarea serviciului nostru va fi neintrerupta, in timp util, sigura sau fara erori. Nu garantam ca rezultatele care pot fi obtinute din utilizarea serviciului vor fi corecte sau de incredere. Sunteti de acord ca, din cand in cand, putem elimina serviciul pe perioade de timp nedeterminate sau anula serviciul in orice moment, fara notificare. Sunteti de acord in mod expres ca utilizarea sau incapacitatea de a utiliza serviciul este pe riscul dumneavoastra. Serviciul si toate produsele si serviciile livrate catre dumneavoastra prin intermediul serviciului (cu exceptia mentionarii in mod expres de catre noi) sunt furnizate „ca atare” si „asa cum sunt disponibile” pentru utilizarea dumneavoastra, fara nicio reprezentare, garantii sau conditii de orice fel, explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile implicite sau conditiile de vandabilitate, calitate vandabila, adecvare pentru un anumit scop, durabilitate, titlu si neincalcare. In niciun caz Mobilego, directorii, functionarii, angajatii, filialele, agentii, contractorii, internii, furnizorii, furnizorii de servicii sau licentiatorii nu sunt raspunzatori pentru niciun prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice distrugeri directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau derivate de orice natura, inclusiv, dar fara a se limita la profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de inlocuire sau orice daune similare, fie pe baza de contract, prejudiciu (inclusiv neglijenta), raspundere stricta sau in alt mod, care decurge din utilizarea unui serviciu sau produs procurat cu ajutorul serviciului sau pentru orice alta revendicare legata de utilizarea serviciului sau a unui produs, incluzand, dar fara a se limita la acestea, orice erori sau omisiuni in continut sau pierderi sau daune de orice fel aparute ca urmare a utilizarii serviciului sau orice continut (sau produs) postat, transmis sau altfel puse la dispozitie prin intermediul serviciului, chiar daca a fost informat de posibilitatea lor. Pentru ca unele state sau jurisdictii nu permit excluderea sau limitarea raspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, in astfel de state sau jurisdictii raspunderea noastra este limitata in masura maxima permisa de lege.

Compensatiile

Sunteti de acord sa despagubiti, sa aparati si sa exonerati site-ul Mobilego si fondatorii acestuia, filialele, afiliatii, partenerii, functionarii, directorii, agentii, contractorii, furnizorii de licente, furnizorii de servicii, subcontractorii, furnizorii, internii si angajatii de orice pretentie sau cerere, inclusiv rezonabilele onorarii ale avocatilor, facute de catre orice parte terta din cauza sau care decurg din incalcarea acestor Termeni ai serviciului sau a documentelor pe care le incorporeaza prin referinta sau din incalcarea unei legi sau a drepturilor unei parti terte.

Severabilitatea

In cazul in care o prevedere a Termenilor serviciului este considerata ca fiind ilegala, nula sau inaplicabila, aceasta prevedere va fi totusi aplicabila in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila, iar portiunea neaplicabila va fi considerata separata de acesti Termeni ai serviciului, iar o astfel de hotarare nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea unei alte prevederi.

Incheierea

Obligatiile si responsabilitatile partilor contractante inainte de data incetarii vor fi valabile si dupa rezilierea acestui acord, pentru toate scopurile. Acesti Termeni ai serviciului sunt eficienti, cu exceptia cazului si pana la denuntarea de catre dumneavoastra sau noi. Puteti anula Termenii serviciului in orice moment, anuntandu-ne ca nu mai doriti sa folositi Serviciile noastre sau cand nu mai utilizati site-ul nostru. Daca, in opinia noastra exclusiva, consideram ca nu ati respectat termenii sau prevederile acestor Termeni ai serviciului, putem, de asemenea, rezilia prezentul acord in orice moment, fara notificare si dumneavoastra veti fi raspunzator pentru toate sumele datorate pana la si inclusiv data terminarii; si/sau, in consecinta, vi se poate interzice accesul la serviciile noastre (sau orice parte a acestora).

Acordul complet

Esecul nostru de a exercita sau de a pune in aplicare un drept sau prevedere a acestor Termeni ai serviciului nu va constitui o renuntare la acest drept sau prevedere. Acesti Termeni ai serviciului si orice politici sau reguli de exploatare postate de noi pe acest site sau in ceea ce priveste Serviciul constituie intregul acord si intelegere intre dumneavoastra si noi si guverneaza utilizarea de catre dvs. a Serviciilor, inlaturand orice acorduri anterioare sau actuale, comunicari si propuneri, orale sau scrise, intre dumneavoastra si noi (incluzand, dar fara a se limita, orice versiuni anterioare ale Termenilor serviciului). Orice ambiguitate in interpretarea acestor Termeni ai serviciului nu se indreapta impotriva partii de redactare.

Reglementarile legii

Acesti Termeni ai serviciului si orice acorduri separate prin care va punem la dispozitie Serviciile sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legile din Slovacia.

Schimbarile termenilor serviciului

Puteti revedea cea mai recenta versiune a Termenilor serviciului, in orice moment, pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul, la propria discretie, sa actualizam, sa modificam sau sa inlocuim orice parte a acestor Termeni ai serviciului, prin postarea actualizarilor si modificarilor pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati site-ul nostru periodic pentru modificari. Utilizarea continua sau accesul la site-ul nostru sau la Serviciu dupa afisarea modificarilor acestor Termeni ai serviciului reprezinta acceptarea modificarilor.

Informatiile de contact

Intrebarile cu privire la Termenii serviciului trebuie sa ne fie trimise la adresa info@mobilego.ro